Zorgeloos genieten van uw eigen website

Tin Goose biedt een digitaal totaalpakket voor kleine tot middelgrote ondernemers waarbij ik het ontwerpen en opzetten van uw website van A tot Z verzorg. Na onze eerste kennismaking bepaal ik samen met u aan de hand van het Tin Goose Stappenplan een ontwerprichting voor uw website. Tijdens het ontwerpproces kunt u meekijken met de website, zodat u inspraak heeft op het eindresultaat. Dit alles gebeurt in een gebruiksvriendelijke omgeving waardoor u ook na afloop gemakkelijk teksten en foto’s kunt aanpassen.

Websiteontwerp

Tin Goose is gespecialiseerd in het ontwerpen van complete websites. Moderne, stijlvolle en overzichtelijke ontwerpen zorgen ervoor dat uw klanten moeiteloos kunnen navigeren.

Altijd een uniek ontwerp

Veel WordPress ontwikkelaars maken gebruik van standaard (gratis) templates, waarbij slechts de kleuren, het lettertype en de logo’s worden aangepast. Bij Tin Goose krijgt u echter altijd een persoonlijke website die aansluit bij uw wensen en doelgroep. Ik maak gebruik van premium licentiesoftware om uw website te bouwen, waardoor u geen dertien-in-een-dozijn website krijgt. Bij veel partijen betaalt u jaarlijkse kosten voor het gebruik van deze software, maar bij Tin Goose is dit bij het ontwerp inbegrepen.

Live meekijken tijdens het ontwerpproces

Tin Goose ontwikkelt websites in een eigen online omgeving, waardoor u tijdens het ontwerpproces live mee kunt kijken. Op die manier kunnen aanpassingen snel met u besproken worden en voorkomt u teleurstellingen achteraf. Bovendien blijft uw oude website bereikbaar tijdens het ontwerpproces.

Geen technische kennis vereist

Voor de websites van Tin Goose heeft u geen technische kennis van websites nodig. Indien u nog geen website heeft, regel ik voor u de hosting en domeinnaamregistratie. Websites van Tin Goose zijn volledig responsive en dus goed te gebruiken op mobiele apparaten. Daarnaast zijn ze beveiligd met een SSL certificaat (https://) en zijn ze SEO-ready, waardoor ze goed vindbaar zijn in Google!

Powered by WordPress

Alle Tin Goose websites worden ontwikkeld op basis van het immens populaire open-source WordPress, dat naar schatting gebruikt wordt voor zo’n 38% van alle websites ter wereld! WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS), waardoor u na afloop eenvoudig uw eigen website kan bijhouden. Daarnaast heeft WordPress een uitgebreide supportafdeling met handleidingen, FAQ’s en fora waar u uw vragen kunt stellen.

Onderhoud & IT

Bent u niet op zoek naar een nieuwe website, maar wilt u uw huidige WordPress website wel laten onderhouden, verbeteren of aanpassen? Ook daarmee kan Tin Goose u helpen!

Troubleshooting

Loopt u tegen problemen aan met uw huidige website? Ik kan u helpen bij het troubleshooten, verbeteren of aanpassen van uw huidige website. Samen kijken we of kleine aanpassingen voldoende zijn, of dat het misschien tijd is voor een nieuw ontwerp.

Onderhoud

Besteedt u het up-to-date houden van uw website, zowel technisch als inhoudelijk, toch liever uit? Dan kunt u uiteraard ook bij mij terecht. Tegen een scherp uurtarief houd ik uw website bij en kunt u nieuw materiaal zoals tekst en foto’s aanleveren per e-mail.

Content creation

Zijn de teksten op uw website niet toereikend, saai of sluiten ze niet aan bij uw doelgroep? Zijn de foto’s gedateerd en mist u dynamiek? Als content creator kan ik teksten voor u schrijven en bijpassende media leveren. Tevens heb ik de beschikbaarheid over een Canon EOS M50 systeemcamera met een EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM en een EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM lens, waardoor ik ook op locatie foto’s van u of uw onderneming kan maken.

Enthousiast?
Bekijk uw opties!