Zorgeloos genieten van uw eigen website

Tin Goose biedt een digitaal totaalpakket voor kleine tot middelgrote ondernemers waarbij ik het ontwerpen en opzetten van uw website van A tot Z verzorg. Dit gebeurt in een gebruiksvriendelijke omgeving waardoor u zelf na afloop de website kunt onderhouden en updaten met nieuwe informatie. Op die manier bespaart u maandelijkse kosten voor websiteonderhoud. Uiteraard is het ook mogelijk om uw website door mij te laten onderhouden.

Websiteontwerp

Bij mij bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen van uw website. Moderne, stijlvolle en overzichtelijke ontwerpen zorgen ervoor dat uw klanten moeiteloos kunnen navigeren.

Altijd een uniek ontwerp

Veel WordPress ontwikkelaars maken gebruik van standaard (gratis) templates, waarbij slechts de kleuren, het lettertype en de logo’s worden aangepast. Bij Tin Goose krijgt u echter altijd een persoonlijke website die aansluit bij uw wensen en doelgroep. Ik maak gebruik van premium licentiesoftware om uw website te bouwen, waardoor u geen dertien-in-een-dozijn website krijgt. Bij veel partijen betaalt u jaarlijkse kosten voor het gebruik van deze software, maar bij Tin Goose is dit bij het ontwerp inbegrepen.

Geen technische kennis vereist

Voor de websites van Tin Goose heeft u geen technische kennis van websites nodig. Indien u nog geen website heeft, regel ik voor u de hosting en domeinnaamregistratie. Websites van Tin Goose zijn volledig responsive en dus goed te gebruiken op mobiele apparaten. Daarnaast zijn ze beveiligd met een SSL certificaat (https://) en zijn ze SEO-ready, waardoor ze goed vindbaar zijn in Google!

Powered by WordPress

Alle Tin Goose websites worden ontwikkeld op basis van het immens populaire open-source WordPress, dat naar schatting gebruikt wordt voor zo’n 38% van alle websites ter wereld! WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS), waardoor u na afloop eenvoudig uw eigen website kan bijhouden. Daarnaast heeft WordPress een uitgebreide supportafdeling met handleidingen, FAQ’s en fora waar u uw vragen kunt stellen.

Onderhoud & IT

Wilt u uw huidige WordPress website laten onderhouden, aanpassen of verbeteren? Ik kan u helpen!

Troubleshooting

Heeft u reeds een WordPress website, maar loopt u tegen problemen aan? Ik kan u helpen bij het troubleshooten, verbeteren of aanpassen van uw huidige website. Samen kijken we of kleine aanpassingen voldoende zijn, of dat het misschien tijd is voor een nieuw ontwerp.

Onderhoud

Besteedt u het up-to-date houden van uw website, zowel technisch als inhoudelijk, toch liever uit? Dan kunt u uiteraard bij mij terecht. Tegen een scherp uurtarief houd ik uw website bij en kunt u nieuw materiaal zoals tekst en foto’s aanleveren per e-mail.

Content creation

Zijn de teksten op uw website niet toereikend, saai, of sluiten ze niet aan bij uw doelgroep? Of zijn de foto’s gedateerd en mist u dynamiek? Als content creator kan ik teksten voor u schrijven, met bijpassende stock media.

Enthousiast?
Bekijk uw opties!